Aeolus versus Helios
Door: Peter
23 Mei 2012 | Griekenland, Ágios Nikólaos
Vandaag is wederom een zonovergoten dag. Caroline heeft zelfs het kouwe blauw van het privezwembad getrotseerd, uitroepend: "Als je er eenmaal in bent is het echt lekker hoor!" Ja ja, als ik dat thuis van de kroeg roep, gelooft ze me ook nooit.
Inmiddels zitten we weer in Agios, tijd heeft hier dan wel niet stilgestaan, maar loopt toch zeker een stukje langzamer dan wij verwachtten, immers, waar vind je in de westerse wereld nog een Internetcafé? Iedere zichzelf respecterend dorp heeft inmiddels overal WiFi, maar niet in Agios! Wat is Griekenland toch lekker klassiek.
23 Mei 2012 - 14:40
Kees En Inge:
Ik lees dat jullie al een hoop vrienden hebben gemaakt, ff uit mijn hoofd: Zeus, Hera, Minas en Aeolus. Doe ze de groeten. Vanuit een bloedhete tuinstoel met een ijskoud biertje lezen we met veel plezier de belevenissen. -
27 Mei 2012 - 11:24
Ans:
ha, eindelijk zonnige berichten. Daar ga je toch voor? niet dan? is het badwater voor Peter al warm genoeg om èen te zwemmen? Ik hoop dat Helios gebleven is